Haarden

Wilt u graag uw haard inwerken in een groter geheel?

Kies voor een oplossing op maat!

Niets is gezelliger dan op een koude winteravond in de zetel kruipen met een goed boek terwijl u geniet van de warmte en het knetterend vuur van uw haard of kachel. Wilt u uw haard ten volle tot zijn recht laten komen en zelfs nog meer sfeer scheppen? Kies dan voor een haardmeubel, volledig op maat gemaakt in ons atelier. Zo krijgt u een strakke en stijlvolle afwerking rond uw haard maar ook heel veel extra kastruimte. Natuurlijk kunnen ook uw tv en uw multimedia mee ingewerkt worden. We zorgen voor een mooi geheel dat karakter geeft aan uw living. Straks betrapt u uzelf er misschien op dat u meer geniet van uw meubel dan van uw haard of tv!

Droomt u al van een maatoplossing bij u thuis?

Kinterno werkt het graag voor u uit!

Hout maakt van uw huis een thuis, zeker in de living waar gezelligheid troef is. Kinterno werkt enkel met duurzaam hout zodat u zo lang mogelijk van uw meubel kunt genieten. Natuurlijk laten we u kiezen uit net die materialen die gecombineerd kunnen worden met de hitte van een open haard of inbouwhaard. Dat betekent echter niet dat u beperkt wordt in uw keuze! Of u nu houdt van een cosy landelijke stijl of het allemaal liever wat cleaner en strakker hebt, Kinterno vindt voor iedereen de perfecte oplossing. We houden van een uitdaging, weet u nog?

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!