Keukens & Badkamers

Keukens
Keukens
Badkamers
Badkamers
Stem uw keuken af op uw eigen smaak en praktische wensen

Een keuken helemaal op uw maat

De keuken is het kloppend hart van elke woning. De plaats waar iedereen thuiskomt na het werk of school, waar er gezellig bijgebabbeld wordt tijdens het koken en waar het gezin tijd maakt om samen te genieten van een lekkere maaltijd.

Voor ons is het belangrijk dat uw keuken dan ook als thuis aanvoelt. Volledig in uw eigen stijl en met kasten in de gewenste indeling. Hebt u liever kasten zonder greep voor een extra strakke look? Kiest u voor een kookeiland of liever toch een wandopstelling? Stel zelf uw droomkeuken samen!

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Beeld u in dat u zelf uw keuken kon ontwerpen…

Het kan, met Kinterno!

Het startpunt voor Kinterno is een ontwerp dat helemaal aan uw verwachtingen en ideeën voldoet. Dit wordt uiteraard uitvoerig besproken en nadien tekenen wij dit uit waarop u nog steeds feedback kunt geven. We nemen uw opmerkingen ter harte en finaliseren het plan, waarbij we ook steeds het vooropgestelde budget in het oog houden. Wij maken alle platen en schrijnwerk in ons eigen atelier dus we zijn niet afhankelijk van leveranciers. Uw keuken is uw keuken, precies zoals u in uw hoofd had!

Kasten op maat en misschien ook een customized badkamermeubel?

Ga voor de badkamerinrichting van uw dromen!

Uw badkamer is de plaats waar u tot rust komt en ontspant. Of dat zou toch moeten! Als er overal wel kleine dingetjes liggen wegens gebrek aan een praktisch opbergsysteem verstoort dat de rust. Maak van uw badkamer een ruimte waar u echt kunt genieten. Hoe graag zou u uw dag beginnen en eindigen aan een praktisch vormgegeven badkamermeubel dat er ook nog eens luxueus uitziet? Of een badje nemen met zicht op uw prachtige eiken kasten in plaats van losse handdoeken en schoonheidsproducten en badspeelgoed van de kinderen?

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Weet u niet goed welke mogelijkheden er zijn voor uw badkamer?

Kinterno denkt met u mee, van begin tot eind

Bij badkamermeubelen moet u rekening houden met elementen die u in pakweg een woonkamer niet heeft. Denk maar aan vochtige zones bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat u uw gedroomde badkamer krijgt die ook nog eens duurzaam is omdat we rekening gehouden hebben met praktische overwegingen. Wij weten ook welke materialen geen lang leven beschoren zijn in een omgeving met water en kunnen u begeleiden in de juiste materiaalkeuze. Merkt u op ons plan dat u te weinig bergruimte zal hebben? Dan kunnen we een aanpassing doen om nog extra kastruimte te voorzien. Ons eindresultaat moet 100% aan uw wensen voldoen!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!