Maatkasten

Dressings
Dressings
Bureaus
Bureaus
Slaapkamers
Slaapkamers
Wandkasten
Wandkasten
Verborgen ruimtes
Verborgen ruimtes
Garages
Garages
Wasplaats
Wasplaats
Optimaal ruimtegebruik dankzij

maatkasten in uw dressing

Een dressing kan zoveel meer zijn dan een opbergruimte voor uw kledij. De juiste outfit kiezen verloopt een stuk praktischer en aangenamer als u zicht hebt op al uw kledingstukken. Nog snel de juiste handtas erbij en klaar! Een dressing moet esthetisch mooi zijn en ontworpen zijn met zicht op optimaal gebruiksgemak. Kiest u voor een open dressing waar u alles in één oogopslag ziet of liever de strakke, uniforme uitvoering van een gesloten dressing?

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Droomt u stiekem al van uw eigen dressing?

Bij Kinterno bent u aan het juiste adres!

Een dressing ontworpen door Kinterno past bij de rest van uw interieur. Modern en strak, of liever landelijk? Kan allemaal! Bij ons kunt u uw eigen klemtonen leggen. Heb je ongelofelijk veel schoenen? Dan moet daar extra ruimte voor voorzien worden. Voor het werk veel hemden en dassen? Dan kunnen we zorgen voor extra hangruimte en een extra grote dassenhouder. Bovendien benutten wij elk hoekje van de ruimte. Kinterno laat geen centimeter verloren gaan. Zo is de ruimte optimaal gevuld en heeft u meer ruimte voor kledij. U kunt dus met een gerust hart gaan shoppen!

Werk extra comfortabel en efficiënt

een bureau op maat

Of u nu zelfstandige bent of af en toe eens van thuis werkt of gewoon graag de administratie in alle rust in een aparte ruimte klasseert, een bureauruimte is handig. Ook voor de studenten in huis! De indeling van een bureauruimte moet goed uitgedacht en overzichtelijk zijn. Dit is de plaats waar u het meest productief en geconcentreerd moet zijn, en de indeling van uw bureau en ontwerp van het bureaumeubel kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

U brengt meer tijd door aan uw tafel of bureau dan u zou vermoeden. Waarom niet zorgen dat deze supergemakkelijk zit of een echte eye-catcher wordt in uw interieur?

Ziet u een bureau op maat helemaal zitten?

Kinterno maakt het voor u waar!

Een bureau op maat is kiezen voor een werkplek helemaal volgens uw voorkeuren. Denkt u aan een bureau in uw woonkamer zodat u de papieren kunt doen terwijl u vanuit uw ooghoek het voetbal meepikt? Dan heeft u een bureau nodig dat naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur. Of zit u met een kleine ruimte met bijvoorbeeld een schuin plafond? Geen probleem, we werken samen de ultieme oplossing uit.

Heerlijk wegdromen

Een slaapkamer op maat

Uw slaapkamer is waar u tot rust komt. Stel u voor dat al uw kasten er precies hetzelfde uitzien: een mooie ingewerkte uitvoering met strakke uniforme grijze deuren bijvoorbeeld. Helemaal strak, geen verschillende kastjes en rekjes door elkaar. Een ordelijke kamer bevordert de goede nachtrust. Daarom zijn slimme opbergoplossingen een echte meerwaarde. Denk maar aan een boekenkast, kasten rond uw hoofdeinde of een ingebouwde dressing.

10 years Experience
Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Plannen met uw slaapkamer?

Kinterno staat voor u klaar!

Geef uw slaapkamer die extra touch met op maat gemaakte meubelen. Stel u even voor: uw bed, nachtkastje, ingemaakte kasten allemaal in hetzelfde hout. Stijlvoller wordt het niet. Is jouw slaapkamer niet zo groot? Dan is maatwerk de oplossing. Denk maar aan hangende kasten boven het bed bijvoorbeeld zodat u elders geen kastruimte verliest.

Stijlvol opbergen, het kan!

Niets zo praktisch als een kast naar uw ontwerp

Met een wandkast op maat gaat er letterlijk geen centimeter van uw ruimte verloren. Wilt u graag een kast onder uw schuin dak bijvoorbeeld? Een oplossing op maat staat garant voor de volledige optimalisering van kleine ruimtes.

Een slaapkamer waar de volledige wand gesloten kast is, oogt strak en clean. Geen nutteloze plaats tussen kast en plafond en geen lege hoek waar de kast stopt. Bij een wandkasten op maat kiest u de indeling, volledig afgestemd op wat u graag zou opbergen. Praktischer kan niet.

10 years Experience
Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Kunt u ook wel wat extra bergruimte gebruiken?

Kinterno vertaalt uw wensen naar een stijlvolle oplossing

Een wandkast op maat is een investering, iets dat lang zou moeten meegaan. Daar spelen wij op in door enkel de meest kwalitatieve en hoogwaardige materialen te gebruiken. U mag er zeker van zijn: een kast van Kinterno kan tegen een stootje!

Ons aanbod materialen is groot wat ervoor zorgt dat wij een heel breed palet aan kleuren en stijlen kunnen aanbieden. Uw kast zal ongetwijfeld perfect passen bij de rest van uw interieur. Voor minder gaan we niet!

Haal het maximale uit uw verborgen ruimtes

Kies voor extra opbergruimte met een kast op maat

Een trap in de hal is superhandig maar wat doet u met de ruimte onder de trap? Het is de ideale plaats om jassen netjes op te bergen, en in een op maat gemaakte kast die de volledige ruimte vult doet u dat stijlvol. In een strak design en met zoveel mogelijk bergruimte. Nu heeft u misschien nog plaats voor die loopschoenen of fitnesstas zodat u extra snel de deur uit bent.
Ook andere ‘verloren’ ruimtes kunnen wij van kasten voorzien, denk maar aan rare hoekjes waar u geen weg mee weet of schuine wanden die in de weg zitten. Wij houden van een uitdaging, en werken graag een creatieve oplossing uit voor u.

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Verliest u plaats door schuine wanden?

Creëer uw ideale kast samen met Kinterno!

Schuine wanden op zolder of in de slaapkamer kunnen een mooie meerwaarde zijn, zeker als er mooie rustieke houten balken aanwezig zijn. Helaas is het niet erg praktisch. Een grote kleerkast past vaak niet. U kunt zelf gaan puzzelen met kleinere kastjes of u kunt kiezen om het karakter van uw kamer te behouden met een inbouwkast. Het ziet er superstrak en verzorgd uit en u kunt zelf de indeling van uw kast bepalen. Kiest u voor traditionele kastdeuren of schuifdeuren? Een ladekast of verschillende vakken? Open of gesloten? De keuze is volledig aan u!

Een overzichtelijke, propere en strakke garage?

Berg al uw materiaal op in een kast op maat!

Wat zou u ervan vinden een garage binnen te rijden waar niets ligt rond te slingeren? Waar alle huishoudelijke producten, stofzuiger, gereedschap, tuingerei en fietsaccessoires netjes weggeborgen zitten in een stijlvolle kast? In een garage moet er vaak rekening gehouden worden met rails voor de poort die over het plafond lopen. Ook obstakels op de muur zijn geen probleem, daar werken we gewoon rond.

Staat uw wasmachine en/of droogkast in de garage? Misschien vindt u het fijn als we dit netjes wegwerken in een mooie opbergkast? Gebruikt u de garage graag om te klussen? Dan is een op maat gemaakte werkbank misschien iets voor u?

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Een kast op maat, een houten deur of poort of extra opbergvakken?

U vraagt, wij maken!

Een garage is de opbergruimte bij uitstek maar wij gaan niet voor een simpele opbergkast. Ons doel is een eindresultaat waar u uw garageruimte zo optimaal mogelijk kunt benutten, ook al liggen er kabels of rails of andere obstakels in de weg. Wij halen letterlijk alles uit de kast om u een zo praktisch mogelijk ingerichte garage te bezorgen.

Materiaalkeuze is hier extra belangrijk. In een garage wordt er wel eens groter materiaal gestockeerd alsook misschien een wasmachine en droogkast. Uw kasten moeten plaats kunnen bieden voor alle gewichten en formaten. Ook bijtende poetsproducten en werkmaterialen mogen uw kasten niet aantasten. Wij zorgen dat uw kasten tegen zware lasten en gemorste producten kunnen, no worries!

Maak uw wasplaats netjes en functioneel

Doe uw was voortaan in een praktisch ingerichte ruimte!

Een wasplaats is doorgaans een kleine ruimte waar veel gebeurt. Optimale benutting van de weinige vierkante meters is hier wel op zijn plaats. Wat dacht u van een kast op maat van uw muur waar uw wasmachine en droogkast netjes ingewerkt zitten? Met uiteraard nog alle ruimte voor wasproducten, strijkplank en misschien ook uw poetsproducten.

Een ander ideetje van ons is een handig werkblad. Niet meer hoeven te bukken om uw was te sorteren en direct uw was kunnen plooien, efficiënter wordt het niet.

Kinterno

Totaal Interieur

Veelzijdigheid
Veelzijdigheid
 Ervaring
Ervaring
Klanten service
Klanten service
Kwaliteits garantie
Kwaliteits garantie
Contacteer Ons!
Twijfelt u over materialen of de uitvoering?

Kinterno staat u bij met raad en daad!

Net zoals in een garage krijgen kasten in een wasplaats meer te verduren dan in pakweg uw woonkamer. Boeken en gezelschapsspelen zijn nu eenmaal minder belastend voor een kast dan een wasmachine of detergenten en andere bijtende producten. Daarom besteden wij bij Kinterno extra aandacht aan de materiaalkeuze. We gaan altijd op zoek naar een oplossing die zowel esthetisch mooi oogt en ook lang genoeg meegaat. Een kast koop je niet voor even, dus wij zetten maximaal in op duurzaamheid.

Soms moeten we heel creatief zijn, maar door onze ervaring en veelzijdigheid is dat een koud kunstje voor ons. De juiste mensen en de juiste materialen maken van uw wasplaats een volwaardige kamer.

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!