Kasten op maat en misschien ook een customized badkamermeubel?

Ga voor de badkamerinrichting van uw dromen!

Uw badkamer is de plaats waar u tot rust komt en ontspant. Of dat zou toch moeten! Als er overal wel kleine dingetjes liggen wegens gebrek aan een praktisch opbergsysteem verstoort dat de rust. Maak van uw badkamer een ruimte waar u echt kunt genieten. Hoe graag zou u uw dag beginnen en eindigen aan een praktisch vormgegeven badkamermeubel dat er ook nog eens luxueus uitziet? Of een badje nemen met zicht op uw prachtige eiken kasten in plaats van losse handdoeken en schoonheidsproducten en badspeelgoed van de kinderen?

Weet u niet goed welke mogelijkheden er zijn voor uw badkamer?

Kinterno denkt met u mee, van begin tot eind

Bij badkamermeubelen moet u rekening houden met elementen die u in pakweg een woonkamer niet heeft. Denk maar aan vochtige zones bijvoorbeeld. Wij zorgen ervoor dat u uw gedroomde badkamer krijgt die ook nog eens duurzaam is omdat we rekening gehouden hebben met praktische overwegingen. Wij weten ook welke materialen geen lang leven beschoren zijn in een omgeving met water en kunnen u begeleiden in de juiste materiaalkeuze. Merkt u op ons plan dat u te weinig bergruimte zal hebben? Dan kunnen we een aanpassing doen om nog extra kastruimte te voorzien. Ons eindresultaat moet 100% aan uw wensen voldoen!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!