Werk extra comfortabel en efficiƫnt

een bureau op maat

Of u nu zelfstandige bent of af en toe eens van thuis werkt of gewoon graag de administratie in alle rust in een aparte ruimte klasseert, een bureauruimte is handig. Ook voor de studenten in huis! De indeling van een bureauruimte moet goed uitgedacht en overzichtelijk zijn. Dit is de plaats waar u het meest productief en geconcentreerd moet zijn, en de indeling van uw bureau en ontwerp van het bureaumeubel kunnen daar een belangrijke rol in spelen.

U brengt meer tijd door aan uw tafel of bureau dan u zou vermoeden. Waarom niet zorgen dat deze supergemakkelijk zit of een echte eye-catcher wordt in uw interieur?

Ziet u een bureau op maat helemaal zitten?

Kinterno maakt het voor u waar!

Een bureau op maat is kiezen voor een werkplek helemaal volgens uw voorkeuren. Denkt u aan een bureau in uw woonkamer zodat u de papieren kunt doen terwijl u vanuit uw ooghoek het voetbal meepikt? Dan heeft u een bureau nodig dat naadloos aansluit bij de stijl van uw interieur. Of zit u met een kleine ruimte met bijvoorbeeld een schuin plafond? Geen probleem, we werken samen de ultieme oplossing uit.

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!