Optimaal ruimtegebruik dankzij

maatkasten in uw dressing

Een dressing kan zoveel meer zijn dan een opbergruimte voor uw kledij. De juiste outfit kiezen verloopt een stuk praktischer en aangenamer als u zicht hebt op al uw kledingstukken. Nog snel de juiste handtas erbij en klaar! Een dressing moet esthetisch mooi zijn en ontworpen zijn met zicht op optimaal gebruiksgemak. Kiest u voor een open dressing waar u alles in één oogopslag ziet of liever de strakke, uniforme uitvoering van een gesloten dressing?

Droomt u stiekem al van uw eigen dressing?

Bij Kinterno bent u aan het juiste adres!

Een dressing ontworpen door Kinterno past bij de rest van uw interieur. Modern en strak, of liever landelijk? Kan allemaal! Bij ons kunt u uw eigen klemtonen leggen. Heb je ongelofelijk veel schoenen? Dan moet daar extra ruimte voor voorzien worden. Voor het werk veel hemden en dassen? Dan kunnen we zorgen voor extra hangruimte en een extra grote dassenhouder. Bovendien benutten wij elk hoekje van de ruimte. Kinterno laat geen centimeter verloren gaan. Zo is de ruimte optimaal gevuld en heeft u meer ruimte voor kledij. U kunt dus met een gerust hart gaan shoppen!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!