Een overzichtelijke, propere en strakke garage?

Berg al uw materiaal op in een kast op maat!

Wat zou u ervan vinden een garage binnen te rijden waar niets ligt rond te slingeren? Waar alle huishoudelijke producten, stofzuiger, gereedschap, tuingerei en fietsaccessoires netjes weggeborgen zitten in een stijlvolle kast? In een garage moet er vaak rekening gehouden worden met rails voor de poort die over het plafond lopen. Ook obstakels op de muur zijn geen probleem, daar werken we gewoon rond.

Staat uw wasmachine en/of droogkast in de garage? Misschien vindt u het fijn als we dit netjes wegwerken in een mooie opbergkast? Gebruikt u de garage graag om te klussen? Dan is een op maat gemaakte werkbank misschien iets voor u?

Een kast op maat, een houten deur of poort of extra opbergvakken?

U vraagt, wij maken!

Een garage is de opbergruimte bij uitstek maar wij gaan niet voor een simpele opbergkast. Ons doel is een eindresultaat waar u uw garageruimte zo optimaal mogelijk kunt benutten, ook al liggen er kabels of rails of andere obstakels in de weg. Wij halen letterlijk alles uit de kast om u een zo praktisch mogelijk ingerichte garage te bezorgen.

Materiaalkeuze is hier extra belangrijk. In een garage wordt er wel eens groter materiaal gestockeerd alsook misschien een wasmachine en droogkast. Uw kasten moeten plaats kunnen bieden voor alle gewichten en formaten. Ook bijtende poetsproducten en werkmaterialen mogen uw kasten niet aantasten. Wij zorgen dat uw kasten tegen zware lasten en gemorste producten kunnen, no worries!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!