Kleine verbouwwerken uitvoeren of obstakels wegwerken?

Kies voor een uitbekleding in Gyproc!

Wilt u graag uw woning anders indelen zonder maanden in het stof te zitten? Gyproc leent zich uitstekend om van een grote kamer meerdere kleinere kamers te maken bijvoorbeeld. U kunt opteren voor een vals plafond op zolder zodat uw stookkosten kleiner worden. Gyproc kan ingezet worden om kleinigheden zoals leidingen weg te werken maar dus ook als wand of plafond.

Zo zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos. Hebt u al eens nagedacht over een andere indeling van uw ruimte? Is er iets dat u stoort dat wij kunnen wegwerken? U roept maar!

Vertel ons uw gedroomd eindresultaat

Kinterno maakt het voor u waar!

Voor ingrijpende werken zoals het plaatsen van een nieuwe wand bijvoorbeeld is het belangrijk dat u als klant altijd zicht hebt op het eindresultaat. Kinterno zorgt ervoor dat de uitvoering van het project altijd perfect aansluit op uw wensen en verwachtingen. Dankzij onze uitvoerige technische kennis en vooral bakken ervaring weten wij als geen ander hoe we uw gedroomd resultaat kunnen realiseren. U wordt een tevreden klant, dat weten we nu al!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!