Stem uw keuken af op uw eigen smaak en praktische wensen

Een keuken helemaal op uw maat

De keuken is het kloppend hart van elke woning. De plaats waar iedereen thuiskomt na het werk of school, waar er gezellig bijgebabbeld wordt tijdens het koken en waar het gezin tijd maakt om samen te genieten van een lekkere maaltijd.

Voor ons is het belangrijk dat uw keuken dan ook als thuis aanvoelt. Volledig in uw eigen stijl en met kasten in de gewenste indeling. Hebt u liever kasten zonder greep voor een extra strakke look? Kiest u voor een kookeiland of liever toch een wandopstelling? Stel zelf uw droomkeuken samen!

Beeld u in dat u zelf uw keuken kon ontwerpen…

Het kan, met Kinterno!

Het startpunt voor Kinterno is een ontwerp dat helemaal aan uw verwachtingen en ideeën voldoet. Dit wordt uiteraard uitvoerig besproken en nadien tekenen wij dit uit waarop u nog steeds feedback kunt geven. We nemen uw opmerkingen ter harte en finaliseren het plan, waarbij we ook steeds het vooropgestelde budget in het oog houden. Wij maken alle platen en schrijnwerk in ons eigen atelier dus we zijn niet afhankelijk van leveranciers. Uw keuken is uw keuken, precies zoals u in uw hoofd had!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!