Droomt u van een karaktervolle parketvloer?

Laat uw parket of laminaat leggen door Kinterno!

Er is niets dat een ruimte zoveel karakter en gezelligheid geeft als een parketvloer. Heerlijk warm en past bij alles. Ook uw meubelen en plantenpotten komen beter tot hun recht op parket. Veel mensen houden ook van het idee dat ze voor hun vloer kiezen voor een natuurproduct. Als parket goed onderhouden wordt, blijft het er na ettelijke jaren nog nieuw uitzien. Voordeel is dat je parket kunt opschuren om eventuele slijtages weg te werken.

Laminaat is het budgetvriendelijker broertje van parket maar moet niet onderdoen. Er bestaan ook heel wat verschillende stijlen in en er zijn zeker tal van slijtvaste varianten te vinden. Soms is een laminaatvloer zelfs al moeilijk van een parketvloer te onderscheiden. Een degelijke laminaatvloer moet je niet onderhouden zoals parket, en gaat tot 25 jaar mee.

Kwaliteit en service, dat vindt u bij Kinterno!

Geef uw woning extra karakter met parket of laminaat

Hout is een natuurproduct en dat vraagt een andere aanpak dan andere materialen. Kinterno kent de karakteristieken van parket en houdt de cruciale factoren in het oog, zoals de droogte van het hout, de vochtigheidsgraad van de ondergrond. Wij werken met het beste materiaal zodat uw vloer optimaal geplaatst wordt. De plaatsing van parket en laminaat vraagt ervaring en vakmanschap, en dat vindt u bij Kinterno.

Wij leveren steevast topkwaliteit af en dat is bij onze parket niet anders. We zorgen dat we precies weten wat u wenst en verwacht, en dat is dan ook wat u ziet als wij de werf verlaten. Heeft u gemorst en weet u niet hoe dit op te lossen? Contacteer ons gerust! We staan voor u klaar, ook na de werken.

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!