Geef uw woning extra persoonlijkheid met hout

Houten wanden op maat

Hout geeft een gezellige en warme uitstraling, dat staat vast. Wat als u nu eens uw ruimte zou bekleden met houten wanden? Het is niet alleen stijlvol maar ook goed voor de energiefactuur. Door het hout zal de ruimte immers geleidelijker opwarmen of afkoelen.

Wilt u bijvoorbeeld graag een schouw wegwerken? Een houten wand die perfect opgaat in de rest van het interieur is een zeer elegante oplossing.

Denkt u aan een stijlwand of een houten roostering?

Kinterno maakt het voor u in eigen atelier!

Een stijlwand of houten roostering is maatwerk. Dat moet zorgvuldig opgemeten, uitgetekend en besproken worden. Kinterno maakt alle maatwerk in eigen atelier dus geen enkele afmeting is te gek. Wij staan ook voor duurzaamheid en kwaliteit dus we gaan steeds voor het meest geschikte materiaal. Kinterno staat garant voor een perfect resultaat, helemaal in lijn met wat u wenst. Door de jaren hebben we heel wat projecten achter de rug wat ervoor zorgt dat we kampioen zijn geworden in creatieve oplossingen. Dat is ook wat we het liefste doen: uw vraag omtoveren in een parel van een resultaat.

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!