Wilt u graag uw trap vernieuwen of veranderen?

Wij maken uw trap of trapbekleding in eigen atelier

Droomt u al jaren van een mooie houten trap? Wilt u graag een echte klassieke blikvanger in uw hal? Of hebt u een betonnen trap die u nu te koel vindt en die dus een warme en gezellige touch kan gebruiken?

Een trap is een essentieel onderdeel van de woning maar wordt vaak een beetje aan zijn lot overgelaten. In de juiste uitvoering of bekleding kan uw trap echter een echt pronkstuk worden!

Overtuigd?

Laat uw trap laten maken of bekleden bij Kinterno!

Een trap krijgt heel wat te verduren dus materiaalkeuze is hier belangrijk. Kinterno kiest steevast voor stevige en kwalitatieve materialen die ook duurzaam zijn. Uw trap moet veilig en gebruiksvriendelijk zijn. Niemand houdt van een steile of te gladde trap. Met al die zaken houdt Kinterno rekening als de trap of de bekleding geproduceerd wordt in eigen atelier. We staan u graag bij met alle advies over houtsoorten of welk type trap u zou kiezen. Kinterno zorgt ervoor dat u met plezier de trap opgaat!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!