Haal het maximale uit uw verborgen ruimtes

Kies voor extra opbergruimte met een kast op maat

Een trap in de hal is superhandig maar wat doet u met de ruimte onder de trap? Het is de ideale plaats om jassen netjes op te bergen, en in een op maat gemaakte kast die de volledige ruimte vult doet u dat stijlvol. In een strak design en met zoveel mogelijk bergruimte. Nu heeft u misschien nog plaats voor die loopschoenen of fitnesstas zodat u extra snel de deur uit bent.
Ook andere ‘verloren’ ruimtes kunnen wij van kasten voorzien, denk maar aan rare hoekjes waar u geen weg mee weet of schuine wanden die in de weg zitten. Wij houden van een uitdaging, en werken graag een creatieve oplossing uit voor u.

Verliest u plaats door schuine wanden?

Creëer uw ideale kast samen met Kinterno!

Schuine wanden op zolder of in de slaapkamer kunnen een mooie meerwaarde zijn, zeker als er mooie rustieke houten balken aanwezig zijn. Helaas is het niet erg praktisch. Een grote kleerkast past vaak niet. U kunt zelf gaan puzzelen met kleinere kastjes of u kunt kiezen om het karakter van uw kamer te behouden met een inbouwkast. Het ziet er superstrak en verzorgd uit en u kunt zelf de indeling van uw kast bepalen. Kiest u voor traditionele kastdeuren of schuifdeuren? Een ladekast of verschillende vakken? Open of gesloten? De keuze is volledig aan u!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!