Stijlvol opbergen, het kan!

Niets zo praktisch als een kast naar uw ontwerp

Met een wandkast op maat gaat er letterlijk geen centimeter van uw ruimte verloren. Wilt u graag een kast onder uw schuin dak bijvoorbeeld? Een oplossing op maat staat garant voor de volledige optimalisering van kleine ruimtes.

Een slaapkamer waar de volledige wand gesloten kast is, oogt strak en clean. Geen nutteloze plaats tussen kast en plafond en geen lege hoek waar de kast stopt. Bij een wandkasten op maat kiest u de indeling, volledig afgestemd op wat u graag zou opbergen. Praktischer kan niet.

10 years Experience
Kunt u ook wel wat extra bergruimte gebruiken?

Kinterno vertaalt uw wensen naar een stijlvolle oplossing

Een wandkast op maat is een investering, iets dat lang zou moeten meegaan. Daar spelen wij op in door enkel de meest kwalitatieve en hoogwaardige materialen te gebruiken. U mag er zeker van zijn: een kast van Kinterno kan tegen een stootje!

Ons aanbod materialen is groot wat ervoor zorgt dat wij een heel breed palet aan kleuren en stijlen kunnen aanbieden. Uw kast zal ongetwijfeld perfect passen bij de rest van uw interieur. Voor minder gaan we niet!

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!