Maak uw wasplaats netjes en functioneel

Doe uw was voortaan in een praktisch ingerichte ruimte!

Een wasplaats is doorgaans een kleine ruimte waar veel gebeurt. Optimale benutting van de weinige vierkante meters is hier wel op zijn plaats. Wat dacht u van een kast op maat van uw muur waar uw wasmachine en droogkast netjes ingewerkt zitten? Met uiteraard nog alle ruimte voor wasproducten, strijkplank en misschien ook uw poetsproducten.

Een ander ideetje van ons is een handig werkblad. Niet meer hoeven te bukken om uw was te sorteren en direct uw was kunnen plooien, efficiƫnter wordt het niet.

Twijfelt u over materialen of de uitvoering?

Kinterno staat u bij met raad en daad!

Net zoals in een garage krijgen kasten in een wasplaats meer te verduren dan in pakweg uw woonkamer. Boeken en gezelschapsspelen zijn nu eenmaal minder belastend voor een kast dan een wasmachine of detergenten en andere bijtende producten. Daarom besteden wij bij Kinterno extra aandacht aan de materiaalkeuze. We gaan altijd op zoek naar een oplossing die zowel esthetisch mooi oogt en ook lang genoeg meegaat. Een kast koop je niet voor even, dus wij zetten maximaal in op duurzaamheid.

Soms moeten we heel creatief zijn, maar door onze ervaring en veelzijdigheid is dat een koud kunstje voor ons. De juiste mensen en de juiste materialen maken van uw wasplaats een volwaardige kamer.

Ook een idee of ontwerp in uw hoofd?

Zou u graag eens wat meer info willen over de mogelijkheden bij u thuis? Contacteer ons gerust. We staan u graag te woord!